FIFA zgjedh golin më të mirë të vitit

FIFA ndan çmimin “Puskas” për golin më të mirë të vitit.

Në një konkurrencë të fortë çmimin e ka fituar Son i Tottenham për një gol të shënuar kundër Ëest Ham United.

Son ka thënë se në fillim ka menduar që të pasojë për këtë gol dhe kur në fund ka vazhduar vetë dhe e ka shënuar golin.


close