Refuzohet ankesa e Bordeaux: Definitivisht në kategorinë e 3-të

Bordeaux shkroi zyrtarisht sot momentin më të keq në historinë e tij. Njerëzit e klubit kishin apeluar vendimin fillestar të gjykatës, i cili i rrëzoi ata në kategorinë e tretë të Francës për shkak të borxheve.

Megjithatë, gjykata e refuzoi ankesën e Bordos dhe la në fuqi atë të marrë nga “DNCG”. Në një farë mënyre, klubi historik francez zbret në Kombëtaren 1, ndërkohë që përballet me një rrezik serioz falimentimi dhe likuidimi. /abcnews.al/